Tihanyi Emma

Emma 2010. október 1-én született este 23:20-kor, 3760 g volt és 52 cm. Ezzel elkezdődött egy új időszámítás...

Friss topikok

  • aubeli.otto: Boldog névnapot kívánunk,Emmának! (2011.04.19. 13:17) Könyvek, könyvek...
  • JuditésaFiúk: Boldog névnapot kívánunk Emmának! Anyának és Apának pedig jó súlyzó-gyakorlatos edzést! Vigyázat! ... (2010.11.24. 14:34) Ki van itt?
  • krischilaco: Van egy ötletem! Indíts szavazást, hogy köldökmanó menjen, vagy maradjon örökre. :) (2010.11.14. 21:34) Babavilág újabb eseményei
  • krischilaco: Wow! Szuper az új design! (2010.10.27. 12:06) Masszázs, manikűr
  • JuditésaFiúk: Kedves Emma, Eszter és Dávid! Nagyon örülünk, hogy otthon vagytok! Sokat gondolunk Rátok! Puszi De... (2010.10.17. 22:08) Itthon vagyunk!

Itt a tavasz!

2011.04.02. 19:38 - fodoreszter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma voltunk Családünnepen a parkban. Mivel kisgyermekes család vagyunk:-) Igaz ugyan, hogy egyébként is kimentünk volna a parkba, mert szinte itt a nyár, de így Emmának még érdekesebb volt. Annál is inkább, mivel életében először kilátott a babakocsiból, mert felültettük. Eleinte egészen el voltam szontyolodva, hogy alig reagál valamit a rengeteg látnivalóra, ennél aztán nagyobb reakcióra számítottam, de egy óra elteltével nagyon belejött, nevetett, sikítozott, nagyon élvezte a sok újdonságot.  Ráadásul nemcsak ő látott mindent, hanem őt is látták, így először fordult elő, hogy megállítottak minket az emberek, hogy milyen édes kislányunk van. Nagyon büszke voltam! Tényleg nagyon aranyos baba, pláne itthon. Azt nem is írtam, hogy fél évig nem különösebben strapálta magát, majd 8 nap alatt eljutott a forgástól a négykézláb álláson át a kúszásig. Ennek köszönhetően napközben többször is eljátszik egyedül rövid időre, de ez már nem is olyan nagy jelentőségű, mint régebben volt, mert már én is szeretek vele együtt játszani. Amikor pedig valami dolgunk van, akkor ő az etetőszékből figyeli, hogyan készül például az ebéd (ez persze sokszor sírásba fullad, mivel nem végtelen türelmű). A parkban pedig már két órát is töltünk naponta. A múlt héten napokon keresztül tanulmányoztuk, hogyan tisztítják ki a tavat és gondozzák a halakat, vízililiomokat a „parkos bácsik”J Azt hiszem, napról napra szebb az élet!Köszönjük a képrendezőt, Lacó!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsiemma.blog.hu/api/trackback/id/tr392794339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása