Tihanyi Emma

Emma 2010. október 1-én született este 23:20-kor, 3760 g volt és 52 cm. Ezzel elkezdődött egy új időszámítás...

Friss topikok

  • aubeli.otto: Boldog névnapot kívánunk,Emmának! (2011.04.19. 13:17) Könyvek, könyvek...
  • JuditésaFiúk: Boldog névnapot kívánunk Emmának! Anyának és Apának pedig jó súlyzó-gyakorlatos edzést! Vigyázat! ... (2010.11.24. 14:34) Ki van itt?
  • krischilaco: Van egy ötletem! Indíts szavazást, hogy köldökmanó menjen, vagy maradjon örökre. :) (2010.11.14. 21:34) Babavilág újabb eseményei
  • krischilaco: Wow! Szuper az új design! (2010.10.27. 12:06) Masszázs, manikűr
  • JuditésaFiúk: Kedves Emma, Eszter és Dávid! Nagyon örülünk, hogy otthon vagytok! Sokat gondolunk Rátok! Puszi De... (2010.10.17. 22:08) Itthon vagyunk!

Nagy utazás

2010.12.06. 20:46 - fodoreszter

Az utazás előtti napokon már aludni sem tudtam rendesen. Rettegve vártam a katasztrófát, hogy Emma majd nem alszik, nem eszik, sőt, az úton is végzetes balesetet szenvedünk majd. Nem beszélve arról, hogy majd minden fontos dolog itthon marad, biztosan nem leszek majd elég körültekintő anyuka. Igen, ez volt az első nagy utazásunk. Encsen töltöttük a hétvégét. Gondolom, senki nem lepődik meg azon, hogy megint csak elfogultan áradozni tudok, hogy az én kis Tündérem milyen jól vette az újdonságokat. Az utat oda és vissza is végigaludta, otthon szépen evett, aludt, mitha mi sem történt volna, még a fodrászhoz is "elengedett". Ez utóbbi olyan szintű kimozdulás - élményt jelentett, mint amikor máskor nyaralni megyek...Mindenki imádta, hiszen olyan bőkezűen osztogatta a kacagásokat és beszélgetett a családdal, hogy én csak olvadoztam a büszkeségtől. Hiába is próbál az ember nem beleesni ebbe a csapdába, egyszerűen ez lehetetlen. A másik nagy mérföldkő, hogy úgy tűnik, elhagytuk az éjszakai evést. Nem akarom elkiabálni, de eddig minden jel erre enged következtetni! Ja, a pelenka természetesen itthon maradt, de ugyan, hol nem lehet kapni ilyesmit? :-)) 

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsiemma.blog.hu/api/trackback/id/tr352497959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása