Tihanyi Emma

Emma 2010. október 1-én született este 23:20-kor, 3760 g volt és 52 cm. Ezzel elkezdődött egy új időszámítás...

Friss topikok

  • aubeli.otto: Boldog névnapot kívánunk,Emmának! (2011.04.19. 13:17) Könyvek, könyvek...
  • JuditésaFiúk: Boldog névnapot kívánunk Emmának! Anyának és Apának pedig jó súlyzó-gyakorlatos edzést! Vigyázat! ... (2010.11.24. 14:34) Ki van itt?
  • krischilaco: Van egy ötletem! Indíts szavazást, hogy köldökmanó menjen, vagy maradjon örökre. :) (2010.11.14. 21:34) Babavilág újabb eseményei
  • krischilaco: Wow! Szuper az új design! (2010.10.27. 12:06) Masszázs, manikűr
  • JuditésaFiúk: Kedves Emma, Eszter és Dávid! Nagyon örülünk, hogy otthon vagytok! Sokat gondolunk Rátok! Puszi De... (2010.10.17. 22:08) Itthon vagyunk!

Babavilág újabb eseményei

2010.11.13. 19:00 - fleishmen

Több fontos esemény is történt a mai napon. Hogy a legfontosabbal kezdjem, elköszönt tőlünk köldökmanó. Védőnő azt mondta, 6 hétig nyugodtan maradhat, addig nincs gond. Eljött a hatodik hét, le is esett, se előbb, se később. Na, de most nagy kérdés, mit csináljunk vele? Tegyük el emlékbe (egy kiszáradt bőrdarabot???), dobjuk csak egyszerűen a szemétbe (de hát a gyerekem egy része???), vagy egyszerűen csak veszítsük el (upsz, hol van???). Óriási problémák... és ez a gyerek mind a 20 tejfogát el fogja veszteni. Mondjuk, hál' Istennek, azt a Fogtündér elviszi magával. Most, hogy végre (végreeee!!!) leesett, lehetett rendesen fürödni, nem kellett attól tartani, hogy már megint nedves lesz a gyerek köldöke. Mondanám, hogy megvolt ez első orvosi találkozásunk is, de hát ez természetesen nem igaz. Na, nem azért, mert nem mentünk el, hanem mert nem az első volt. A lényeg, ortopéd szűrésen voltunk (csípőszűrés), ahol természetesen végig kacagott, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Vagy én csináltam valamit nagyon rosszul, mert nálam vagy sírtak a kis lurkók vagy lepisiltek.

De a nap csúcspontja, elmentünk egy nagyot kirándulni. Mivel nagyon szép idő volt összepakoltam a családot és elkocsikáztunk a Normafához. Miközben nagyot sétáltunk a novemberi erdőben, ettünk rétest, Anya forralt bort ivott, Babuka meg élvezte, hogy a nagy sárban összerázzuk a fenekét. Olyan jól esett a gyereknek ez a kis friss levegő, hogy szinte teljesen átaludta a napot. Még a fürdés előtti nyüglődés sem volt, sőt úgy kellett felébreszteni.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsiemma.blog.hu/api/trackback/id/tr992446758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krischilaco 2010.11.14. 21:34:15

Van egy ötletem! Indíts szavazást, hogy köldökmanó menjen, vagy maradjon örökre. :)


süti beállítások módosítása